Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch. Plus tractiune integrala, faruri cu LED si, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, o instalatie de climatizare cu reglare pe un numar de trei zone.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate, inca din prima parte a verii curente, versiunea imbunatatita a gamei cunoscute sub numele de Subaru Ascent are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri pe parcursul lunilor urmatoare - inainte ca anul 2022 sa devina istorie, respectiva reteta isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de o nota de plata de minim 33.895 de dolari.

Subaru Ascent Facelift

Subaru Ascent Facelift

O singura varianta de motorizare vor avea, din pacate ori fericire, de la persoana la persoana, clientii la dispozitie, propulsia SUV-ului cu trei randuri de scaune si pana la opt locuri fiind asigurata exclusiv de un benzinar turbo cu o capacitate de 2.4 litri si patru cilindri. Livrarea puterii maxime, de 260 CP, se face, indiferent de echipare, catre rotile de pe ambele punti.

Aceeasi versiune reimprospatata a modelului denumit Subaru Ascent se mai poate lauda - intr-un final, si cu un pachet standard extrem de impresionant, si varianta de entry-level beneficiind de jante pe 18 inch, de faruri cu LED. Plus display central central cu diagonala de 11.6 inch, o instalatie de climatizare cu reglare pe trei zone, vectorizare a cuplului, Apple CarPlay, pilot automat adaptiv, Android Auto, camera pentru marsarier etc.

Subaru Ascent Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Subaru Ascent Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2022