Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie audio cu patru boxe.

Prezentata publicului larg cu mai bine de opt saptamani si jumatate in urma - inca din prima parte a lunii octombrie, mult anticipata versiune europeana a noului Nissan X-Trail are, incepand de azi, si o nota de plata. Comercializata la preturi care pornesc la putin peste 35.000 de euro, alternativa producatorului asiatic la modelul oferit de compania Volkswagen sub numele Tiguan Allspace beneficiaza, in varianta de baza, de un propulsor turbo de 1.5 litri - cu tehnologie MHEV pe 12V, capabil sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 163 de cai putere.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 9.6 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue apoi, complet nestingherit, incursiunea pana la o viteza de 200 de kilometri pe ora. Consumul de carburant - in schimb, variaza intre 7.1 si 7.6 litri la 100 de kilometri, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Reteta caracteristica celui mai ieftin Nissan X-Trail continua cu o echipare standard compusa din faruri cu LED si jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, printre detaliile disponibile fara costuri suplimentare regasindu-se - conform configuratorului local, si aerul conditionat cu reglare manuala. Acelasi concurent al actualului Volkswagen Tiguan Allspace dispune si de o instalatie audio cu patru boxe, plus un volan cu trei spite - imbracat in piele, de conexiune Bluetooth, pilot automat adaptiv, senzori de parcare spate, sistem de tractiune fata, pornire de la buton etc.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Nissan X-Trail - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022