Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display tactil de zece inch si senzori de parcare spate.

Prezentata publicului larg (inca de) la inceputul anului curent, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei cunoscute sub numele DS4 s-a lansat de curand, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. Nota de plata: de la 29.900 de euro.

Asamblata pe platforma EMP2 a Grupului PSA Peugeot Citroen si proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A3, BMW Seria 1 sau - de ce nu, Mercedes A-Class, aceasta ofera in configuratia de baza doar un benzinar turbo cu trei cilindri in linie. De 1.2 litri si 130 de cai putere.

DS4 - Galerie Foto

DS4 - Galerie Foto

Comercializata sub indicativul "1.2 PureTech 130 S&S EAT8 BASTILLE +", versiunea entry-level a noului DS4 se mai poate lauda si cu faruri cu LED. Plus o transmisie automata cu opt rapoarte, display tactil de zece inch si senzori de parcare spate.

Mentionata anterior, motorizarea turbo cu trei cilindri in linie - de 1.2 litri si 130 de cai putere, pe benzina, nu reprezinta insa decat intrarea in gama, aceeasi masina gandita pentru a rivaliza cu produse ca Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Class oferind si un 1.5 diesel. Cu(, din nou,) 130 de cai putere.

Totodata, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei cunoscute sub numele DS4 a mai pregatit si o unitate 1.2 PureTech, disponibila in trei versiuni diferite. Cu 180, 225 si sub forma unui sistem de propulsie PHEV cu pana la 225 de cai putere.

DS4 - Galerie Foto

DS4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze DS4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2021