Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, A4 sau C-Class, ASTA e masina ta. Compania producatoare a publicat acum toate detaliile oficiale

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, A4 sau C-Class, ASTA e masina ta. Compania producatoare a publicat acum toate detaliile oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, A4 si C-Class, ASTA e masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum toate imaginile oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv o motorizare cu doua turbine, de 3.3 litri si pana la 373 de cai putere.

Prezentata in avanpremiera mondiala la mijlocul lunii trecute, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Genesis G70 a revenit de curand in atentia publicului larg. Divizia de lux a companiei Hyundai a publicat, cu doar cateva zeci de ore in urma, noi detalii si fotografii oficiale cu privire la gama de produse proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Oferita la vanzare de anul viitor, respectiva creatie se remarca la exterior printr-un design familiar, cu blocuri optice duble, printre altele, inspirat de prima generatie a SUV-ului comercializat in lume sub denumirea de GV80.

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, versiunea mult imbunatatita a gamei Genesis G70 aduce cu sine un nou display tactil, de aproximativ 10.2 inch, pentru sistemul de infotainment, plus instrumente de bord digitale cu aspect 3D. In functie de preferintele clientilor, masina care concureaza inclusiv cu Acura TLX mai poate pune la bataie si o instalatie audio cu 15 difuzoare de la Lexicon, scaune fata cu functie de incalzire si ventilatie etc.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici farurile inteligente cu LED, airbag-ul central, franarea autonoma de urgenta, pilotul automat adaptiv sau incarcarea wireless a telefonului mobil, daca mai era nevoie de o astfel de mentiune.

Mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Genesis G70 va fi lansata pe piata alaturi de trei motoare diferite. Intr-o alta ordine de idei, gama de produse proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class vine cu doua benzinare, un I4 de 2.0 litri si pana la 255 CP, respectiv un V6 de 3.3 litri si pana la 373 CP, si numai un singur diesel, de 2.2 litri si 202 CP.

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Genesis G70 Facelift
mai multe