Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 36.040 de euro. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Anuntat in urma cu mai bine de 14 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii octombrie, cel mai recent X-Trail din istoria Nissan a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a publicat, recent, circa 60 de imagini proaspete, unele de la exterior, altele din cabina, cu masina gandita special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Tiguan Allspace.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Construit pe celebra platforma CMF-C, noul meniu japonez debuteaza cu o lungime de aproape 4.7 metri si un ampatament de peste 2.700 de milimetri, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un design impozant. Care aduce in atentia publicului si o pereche de faruri duble, cu tehnologie LED, un plafon de culoare neagra, aripi proeminente, un set jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Seria vestilor bune continua, dupa cum mentionam, totodata, sfarsitul anului 2022, cu un numar de doua display-uri supradimensionate si tapiterie realizata din piele partial perforata. Aceiasi niponi vor mai oferi, fie in standard, fie in mod optional, si cusaturi sub forma de carouri, scaune incalzite, instalatie de climatizare cu reglarea pe trei zone diferite, o instalatie audio de la Bose, compusa din pana la zece boxe, un volan multifunctional, afisaj pe parbriz.

Noua generatie Nissan X-Trail isi intampina cumparatorii alaturi de o unitate turbo in trei cilindri, pe benzina, cu un sistem mild-hybrid la 12V si 163 de cai putere sub capota. Clientii cu dare de mana vor putea opta si pentru o versiune dotata cu unul ori doua motoare electrice, cu 204 sau 213 CP in echipare, unde propulsorul adus, anterior, in discutie, cu o capacitate de 1.5 litri, actioneaza ca generator.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Nissan X-Trail - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2023