Daca nu vrei s-auzi de Seria 3 sau C-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3 sau C-Class, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3 sau C-Class, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota variantei de top, o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine livreaza celui de la volan undeva in jurul a 365 CP.

Lansata pe piata in urma cu aproape 36 de luni, chiar la jumatatea lunii septembrie a anului 2017, cea mai ieftina masina a companiei Genesis a primit de curand, zilele acestea, un binemeritat facelift. Disponibila la vanzare in perioada (imediat) urmatoare de timp, mult anticipata versiune imbunatatita a berlinei comercializate sub denumirea de G70 iese in evidenta printr-un design familiar, cu blocuri optice duble si, nu in ultimul rand, o grila supradimensionata la nivel de radiator.

Genesis G70 Facelift

In cabina, principala noutate o reprezinta display-ul de 10.25 inch montat in partea superioara a consolei centrale, al carui sistem de infotainment ofera atat update-uri de la distanta (Over The Air), cat si Apple CarPlay, plus Android Auto.

Sub capota, mult anticipata versiune imbunatatita a berlinei comercializate sub denumirea de G70 ramane doar un mister, insa ultimele informatii neoficiale cu privire la cea mai ieftina masina a companiei Genesis anunta inlocuirea actualului benzinar 2.0 turbo cu un 2.5 de 290 CP. De cealalta parte, propulsia variantei de top ar putea fi asigurata in continuare de o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine, capabila sa-i livreze celui de la volan undeva in jurul a 365 CP.

O alta modificare extrem de importanta si, totodata, semnificativa - daca este sa dam crezare acelorasi zvonuri si speculatii, consta in... ei bine, eliminarea de pe lista cu dotari si echipamente a clasicei transmisii manuale cu sase rapoarte.

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis G70 Facelift
mai multe