Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Au fost publicate preturile versiunii Sport

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Au fost publicate preturile versiunii Sport
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta
  • Au fost publicate preturile versiunii Sport
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele, scaune fata cu functie de ventilatie, instalatie audio de inalta fidelitate si perdelute cu actionare manuala pentru geamurile spate.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un an, noua masina vanduta de divizia de lux a companiei Hyundai sub numele de G80 e disponibila, in clipa de fata, spre comercializare, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, de producatorul sud-coreean cunoscut sub denumirea de Genesis la dispozitia clientilor se numara si o varianta Sport, oferita in premiera absoluta.

Genesis G80 Sport - Poze noi

Anuntata acum circa patru luni - in primele saptamani ale verii, respectiva reteta isi intampina cumparatorii de peste Ocean, din SUA, la preturi incepand de la 63.450 de dolari, alaturi de o singura motorizare: un benzinar V6 twin-turbo, de 3.5 litri si - mai importat decat atat, 375 de cai putere livrati rotilor de pe ambele punti.

Totodata, aceeasi varianta botezata Genesis G80 Sport se mai poate lauda si cu o echipare standard extrem de bogata, cu jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele, scaune fata cu functie de ventilatie, instalatie audio de inalta fidelitate si perdelute cu actionare manuala pentru geamurile spate. Trapa panoramica, ornamentele din aluminiu si cheia digitala fac parte, si ele, din categoria fara costuri suplimentare.

Respectiva masina a pregatit si cateva optionale extrem de interesante, precum un display de 12.3 inch pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, 3D, dar si unele accente din fibra de carbon, un sistem de directie integrala, jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, tapierie din piele Nappa, anvelope de vara etc.

Genesis G80 Sport - Poze noi

Genesis G80 Sport - Poze noi

Genesis G80 Sport - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Genesis G80 Sport - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2021