Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea Sport

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea Sport
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea Sport
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale culmineaza cu sistemul de directie integrala, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Prezentata publicului larg inca din primavara anului 2020, noua gama Genesis G80 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o varianta Sport, dupa spusele oficialilor companiei producatoare.

Anuntata in urma cu numai cateva clipe, respectiva masina iese in evidenta printr-o parte frontala usor restilizata, menita sa aduca un plus de agresivitate impreuna cu detaliile proaspete intalnite la nivelul spoilerului spate.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv o noua culoare pentru caroserie si jante pe 20 de inch care ascund etriere finisate in rosu. La interior, de cealalta parte a portierelor, clientii vor descoperi, pe langa volanul cu design cu trei spite, si insertii de aluminiu sau carbon.

Dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, versiunea Sport a proaspat (re)lansatei game Genesis G80 se va mai putea lauda si cu un sistem inteligent de directie integrala, proiectat pentru a spori manevrabilitatea.

Gama de motorizari nu reprezinta, in clipa de fata, decat o mare necunoscuta, insa varianta standard isi intampina clientii, in SUA, alaturi de doua benzinare. Unul cu patru cilindri in linie, de 2.5 litri si 300 de cai putere, iar altul cu sase pistoane in V, de 3.5 litri si 375 de cai putere.

In Europa, pe langa benzinarul cu patru cilindri in linie, lista cu optiuni disponibile la nivel de propulsie mai gazduieste si un diesel cu o configuratie similara, cu patru pistoane in linie, dar de 2.2 litri si doar 210 cai putere.

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2021