Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales - cel putin la momentul lansarii - intre numai doua motorizari mari si late, marea batalie urmand a se da intre un benzinar turbo de 1.6 litri si un sistem de propulsie PHEV, ambele cu (cate) 225 de cai sub capota.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci luni si jumatate, inca de la sfarsitul toamnei anului 2020, prima generatie a gamei comercializate sub numele de DS9 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class se remarca numaidecat prin grila supradimensionata a radiatorului si blocurile optice fata / spate cu detalii unice, printre multe altele.

Seria vestilor bune continua cu evacuarea dubla si numeroasele elemente cromate de la nivel de caroserie, in timp ce cabina isi va intampina clientii alaturi de scaune multifunctionale, materiale atent alese si chiar un ceas de la B.R.M, instrumente de bord digitale, instalatie audio FOCAL Electra s.a.m.d.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, prima generatie a gamei comercializate sub numele de DS9 - disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 50.000 de euro - nu ofera decat doua motorizari mari si late. Intr-o alta ordine de idei, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class propune, momentan, doar un benzinar 1.6 turbo si un sistem PHEV, ambele cu 225 de cai sub capota.

Respectiva lista va fi completata, pe viitor, de alte doua optiuni plug-in hybrid, intre care si o versiune cu 360 CP pe ambele punti, dupa cum se precizeaza in cadrul unui comunicat de presa oficial publicat anterior, in urma cu aproximativ cinci luni si jumatate, inca de la sfarsitul toamnei anului 2020.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2021