Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are motor diesel in sase cilindri, interior de lux si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are motor diesel in sase cilindri, interior de lux si tractiune integrala
  • Genesis publica primele imagini si detalii ale noului GV80
  • Mult anticipatul SUV coreean vine cu un design spectaculos
  • Pachetul initial gazduieste un motor diesel in sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un sistem de navigatie cu realitate augmentata, la care se adauga o suspensie care foloseste o camera de filmat pentru a ajusta raspunsul amortizoarelor in functie de suprafata de rulare ce urmeaza.

La mai putin de o luna si jumatate de la aparitia ultimelor fotografii neoficiale ale noului Genesis GV80, divizia de lux a companiei Hyundai a pus capat asteptarii si a publicat mai multe informatii referitoare la primul sau SUV. Anticipat de conceptul cu acelasi nume, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE se remarca numaidecat prin grila impunatoare, de dimensiuni generoase, ce se regaseste la nivelul partii frontale.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici blocurile optice duble - indiferent ca este vorba despre faruri ori stopuri, aripile laterale bine conturate sau montantii posteriori uriasi, in timp ce persoanele atente la detalii vor remarca inclusiv lipsa unor evacuari vizibile.

Genesis GV80

In ceea ce priveste departamentul interior, mult anticipatul Genesis GV80 vine cu o plansa de bord accesorizata cu un total de trei display-uri color, dintre care unul de 14.5 inch folosit pentru afisarea comenzilor specifice sistemului de infotainment. Un al doilea ecran supradimensionat se regaseste in spatele volanului cu design in doar doua spite si gazduieste celebrele instrumente de bord digitale, pe cand ultimul se afla in stransa legatura cu climatizarea automata, dupa cum se poate vedea si in imagini.

Pe plan tehnic, primul SUV din istoria diviziei de lux a companiei Hyundai propune o arhitectura cu tractiune spate, cu mentiunea ca tractiunea integrala cu tehnologie Multi-Terrain Control si diferential cu alunecare limitata controlat electronic este disponibila optional.

Tot la nivel tehnologic, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE mai are de anuntat si navigatie cu realitate augmentata, plus o suspensie care foloseste o camera de filmat pentru a ajusta raspunsul amortizoarelor in functie de suprafata de rulare ce urmeaza. Seria vestilor bune continua cu functiile de incalzire si ventilatie pentru primele doua (dintr-un total de trei) randuri de scaune, tapiteria din piele fina, cusaturile sub forma de carouri etc.

Sub capota, noul Genesis GV80 va gazdui initial un propulsor turbodiesel cu sase cilindri si capacitatea de trei litri - care dezvolta undeva in jurul a 278 de cai putere, insa oferta va fi imbogatita ulterior cu doua benzinare supraalimentate, cu specificatii momentan necunoscute.

Genesis GV80

Genesis GV80

Genesis GV80

Genesis GV80

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis GV80
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2020