Daca vrei sa faci senzatie, asta-i masina TA. Are usi ca de Rolls si scaune spate individuale. VIDEO

Daca vrei sa faci senzatie, asta-i masina TA. Are usi ca de Rolls si scaune spate individuale. VIDEO
  • Daca vrei sa faci senzatie, asta-i masina TA
  • Are usi ca de Rolls si scaune spate individuale
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o motorizare V6 de 400 CP si un sistem audio de inalta fidelitate.

Anuntata in urma cu aproape un an si jumatate, chiar la sfarsitul lui 2017, editia speciala vanduta de Lincoln sub numele de Continental 80th Anniversary Coach Door stie cu siguranta cum sa impresioneze. Pe langa portierele a la Rolls-Royce Phantom, spectaculoasa creatie ofera inclusiv patru scaune individuale, plus o consola centrala alungita. Exact ca cele mai luxoase masini de pe planeta Pamant.

In ceea ce priveste deparatamentul tehnic, ei bine... principalul element de atractie il reprezinta motorizarea cu sase cilindri in V si doua turbine, care dezvolta undeva in jurul a 400 de cai putere.

Cuplata la o cutie automata, respectiva unitate de trei litri se mai poate lauda si cu un cuplu maxim de peste 540 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii. Seria vestilor bune continua cu nenumaratele echipamente premium de pe lista cu dotari standard, precum scaune multifunctionale, tapiterie din piele fina, sistem audio de inalta fidelitate. Plus Active Noise Control pentru o calatorie in liniste.

O alta caracteristica speciala a editiei Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door o reprezinta exclusivitatea - evident, versiunea 2019 fiind produsa intr-un numar redus de exemplare: 80.

Distribuie pe Facebook
mai multe