Daca zvonurile se adeveresc, Toyota Supra a dat de belea. Uite cat ar putea costa noul Nissan 400Z

Daca zvonurile se adeveresc, Toyota Supra a dat de belea. Uite cat ar putea costa noul Nissan 400Z
  • Daca zvonurile se adeveresc, Toyota Supra a dat de belea
  • Uite cat ar putea costa noul Nissan 400Z
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune de serie a conceptului Z Proto va debuta oficial chiar anul acesta, conform ultimelor speculatii si detalii neoficiale.

Surprinsa complet necamuflata in urma cu mai putin de o saptamana, mult anticipata versiune de serie a conceptului Z Proto de la Nissan se apropie cu pasi repezi de ziua in care va renunta la toate secretele sale. Pana atunci insa, o noua serie de zvonuri isi propune sa mai risipeasca din misterele actuale.

Intr-o postare pe forumul 400zclub, o persoana familiarizata - aparent - cu situatia noii masini sugereaza ca lansarea oficiala va avea loc chiar anul acesta.

Totodata, despre mult anticipata versiune de serie a conceptului Z Proto, care va fi comercializata sub denumirea de Nissan Z, se mai spune si ca va oferi o motorizare V6 twin-turbo de trei litri si undeva in jurul a 400 de cai putere. Un minus de aproximativ 43 CP comparativ cu varianta din jocul Project Cars 3.

Aceeasi postare de pe forumul 400zclub mai vorbeste si despre o cutie manuala de provenienta 370Z, plus o transmisie automata Mercedes 9G-Tronic.

Dupa cum precizam si anterior, mult anticipata versiune de serie a conceptului Z Proto de la Nissan va debuta inainte ca anul 2021 sa devina istorie. Nota de plata ar urma sa pornesca de la suma de 34.995 de dolari, o nimica toata in comparatie cu cei 50.990 de dolari pe care Toyota ii cere pe Supra 3.0 (A90).

Persoana familiarizata aparent cu situatia noii masini mai afirma, in postarea de pe forumul 400zclub ca viitorii clienti vor avea la dispozitie si o savoare Nismo.

Nissan Z Proto

Nissan Z Proto

Nissan Z Proto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Nissan Z Proto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2021