Noul Nissan 400Z a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care japonezii le vor sterse de urgenta

Noul Nissan 400Z a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care japonezii le vor sterse de urgenta
  • Noul Nissan 400Z a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care japonezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor twin-turbo cu sase cilindri si capacitatea de trei litri ar urma sa livreze, rotilor de pe puntea spate, circa 443 cai putere.

Prefigurat de conceptul Z Proto, mult anticipatul Nissan 400Z a fost surprins recent fara niciun camuflaj. Atat la exterior, cat si in interior, spre disperarea japonezilor.

Asteptata sa ajunga pe strazi inainte de sfarsitul anului 2021, respectiva masina se remarca prin cateva elemente cheie, precum grila patratoasa si farurile rotunjite.

Eleronul proeminent de la nivelul portbagajului si stopurile despartite de un panou negru stralucitor continua lista atractiilor principale. Alaturi de evacuarea dubla.

De cealalta parte a portierelor, versiunea de serie a conceptului Z Proto a pregatit o pereche de display-uri color si un controller inedit pentru transmisia automata.

Nissan 400Z - Primele poze

Nissan 400Z - Primele poze

Nissan 400Z - Primele poze

In plan tehnic, mult anticipatul Nissan 400Z nu ramane decat un mister, cu cateva exceptii. Se cunoaste deja, de exemplu, ca sub capota se va ascunde un motor V6.

Special pentru o doza maxima de performanta, unitatea cu o capacitate cilindrica de trei litri va apela la un sistem de supraalimentare format din doua turbine.

Respectivul propulsor, care va fi oferit inclusiv in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte, va livra aparent 443 CP. Exclusiv rotilor aflate pe puntea spate.

Totodata, se mai speculeaza si ca versiunea de serie a conceptului Z Proto va avea o greutate de 1.475 de kilograme, spre disperarea Toyotei Supra si a fanilor sai.

Mult anticipatul Nissan 400Z ar trebui sa debuteze oficial pana la sfarsitul anului 2021. Datele privind disponibilitatea si pretul de vanzare sunt alte necunoscute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2021