Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 8.900 de euro. Pilotul automat, jantele din aliaj si aerul conditionat sunt oferite in standard

Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 8.900 de euro. Pilotul automat, jantele din aliaj si aerul conditionat sunt oferite in standard
  • Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 8.900 de euro
  • Pilotul automat, jantele din aliaj si aerul conditionat sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi dezvolta undeva in jurul a 65 de cai putere, de unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 16.7 secunde.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de trei ani, inca de la inceputul toamnei lui 2020, cea de-a treia generatie a popularei Dacia Sandero isi intampina - in aceste zile, cumparatorii in nenumarate savori si arome. Printre multiplele optiuni pe care celebrul constructor auto roman le pune la dispozitia clientilor de pe piata locala se regaseste, mai nou, si o varianta Sandero City, respectiva versiune - disponibila prin Programul Rabla, in cadrul campaniei Sezonul Dacia, fiind acompaniata de o nota de plata de numai 8.900 de euro, potrivit unui comunicat de presa.

Dacia Sandero

Insotita de o unitate cu doar trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, pe benzina, configuratia cu pricina a pregatit un total de aproximativ 65 de cai putere - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 16.7 secunde, dupa cate se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, documentul mentionat si anterior continuand cu o viteza de top de circa 158 de kilometri pe ora.

Reteta caracteristica noului Sandero City - model comercializat la pretul de 8.900 de euro, cuprinde inclusiv un consum mediu de carburant de numai 5.3 litri la 100 de kilometri. Daca vine vorba despre dotarea standard, printre echipamentele oferite in schimbul respectivei sume se regasesc, mai mult sau mai putin surprinzator, atat farurile de zi cu aprindere automata, cat si jantele din aliaj, cu diametrul de 15 inch, sistemul Media Control, instalatia de aer conditionat, pilotul automat.

Dacia Sandero

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Sandero
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2024