Dacia a lansat in Romania noul Duster Facelift. Cea mai ieftina versiune costa peste 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat

Dacia a lansat in Romania noul Duster Facelift. Cea mai ieftina versiune costa peste 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat
  • Dacia a lansat in Romania noul Duster Facelift
  • Cea mai ieftina versiune costa peste 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat
Distribuie pe Facebook

Respectiva dotare este disponibila, in schimb, contra cost, pentru o suma de circa 760 de euro.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului 2021, mult anticipata varianta imbunatatita a gamei comercializate de Dacia sub denumirea de Duster a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 14.100 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza, cunoscuta sub indicativul Essential TCe 90, noua masina combina un benzinar turbo de un litru si 90 de cai cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din otel cu diametrul de 16 inch si tehnologie LED pentru luminile de zi, insa aerul conditionat manual este optional si costa 760 de euro. Cea mai ieftina Dacie Duster Facelift mai ofera, de aceasta data fara costuri suplimentare, si geamuri fata electrice, radio MP3 cu comenzi pe volan, USB si Bluetooth, geamuri spate manuale, limitator de viteza, airbag-uri tip cortina, bancheta spate rabatabila, volan reglabil pe inaltime si adancime etc.

Mult anticipata versiune imbunatatita a gamei comercializate de Dacia sub numele de Duster se vinde, in Romania, in trei echipari diferite, clientii avand la dispozitie, pe langa varianta Essential anterior mentionata, in randurile de mai sus, si una Comfort (de la 17.100 de euro), dar si una Prestige (de la 18.700 de euro), conform configuratorului oficial, evident.

Sub capota, noua masina a mai pregatit si o motorizare ECO-G 100 (de la 15.750 de euro), cu 100 de cai, pe benzina si GPL, dar si un benzinar turbo de 1.3 litri si 130 de cai (de la 18.700 de euro) sau 150 de cai (de la 19.200 de euro). Singura optiune diesel consta intr-un propulsor de 1.5 litri si 115 cai, disponibil de la 17.000 de euro in configuratia cu un sistem de tractiune fata, respectiv de la 19.100 de euro daca viitorii cumparatori doresc ca exemplarul din parcare sa se bucure si de serviciile unui sistem de tractiune integrala, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Dacia Duster Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Dacia Duster Facelift
mai multe