Noua Dacia Duster Facelift, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei. Cum arata mult anticipata masina a companiei de la Mioveni

Noua Dacia Duster Facelift, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei. Cum arata mult anticipata masina a companiei de la Mioveni
  • Noua Dacia Duster Facelift, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei
  • Cum arata mult anticipata masina a companiei de la Mioveni
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul lunii viitoare - potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Dacia sub denumirea de Duster se apropie cu pasi mari si repezi de mijlocul carierei sale. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca specialistii companiei cu sediul la Mioveni pregatesc - zilele acestea, lansarea pe piata a unei versiuni imbunatatite.

Asteptata sa debuteze pe parcursul urmatoarelor saptamani, varianta cu facelift a respectivei masini a fost surprinsa recent complet necamuflata - aparent in timpul unei sedinte foto / video pe strazile din Tenerife.

Singura fotografie realizata la fata locului scoate la iveala mici schimbari exterioare, cea mai evidenta dintre toate fiind noua semnatura luminoasa in forma literei Y - element imprumutat de la noile Sandero, Logan si Sandero Stepway. Trio-ul cu pricina ar putea reprezenta principala sursa de inspiratie si atunci cand vine vorba despre interiorul Dacie Duster Facelift.

Fisa cu specificatii tehnice nu reprezinta decat un mister, insa unele voci anunta ca varianta imbunatatita a masinii de la Mioveni va fi disponibila la vanzare si alaturi de o transmisie automata cu dublu ambreiaj EDC.

Dacia Duster Facelift necamuflata

Sursa Foto: Cochespias

Distribuie pe Facebook
mai multe