Dacia a scapat pe internet prima poza cu Duster Facelift

Dacia a scapat pe internet prima poza cu Duster Facelift
  • Dacia a scapat pe internet prima poza cu Duster Facelift
  • Lansarea oficiala va avea loc chiar in urmatoarea perioada de timp
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc chiar in urmatoarea perioada de timp.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, cea mai noua generatie a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Duster se pregateste de un binemeritat facelift. Surprinsa deja complet necamuflata pe strazile Europei, versiunea imbunatatita a celebrei masini de la Mioveni este asteptata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, pana la sfarsitul lui 2021.

Data exacta a lansarii oficiale nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa producatorul auto roman pare sa fi dat deja startul campaniei de teasing.

Explicatia: intr-unul dintre primele materiale video care anunta si, de asemenea, promoveaza noua identitate vizuala a companiei, Dacia a tinut sa includa si noul Duster Facelift. La final si pentru doar cateva secunde, ce este drept, mult asteptata versiune imbunatatita a respectivei gamei apeland la intunericul noptii pentru a-si ascunde elementele de desgin restilizate la exterior.

Reteta specificata departamentului estetic nu va fi insa singura modificata, cele mai recente zvonuri si speculatii anuntand si revenirea transmisie automate EDC.

Distribuie pe Facebook
mai multe