Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Bigster

Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Bigster
  • Dacia anunta, in sfarsit, cand se lanseaza noul Bigster
  • Sub capota, clientii ar putea avea la dispozitie si un ansamblu hibrid
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii ar putea avea la dispozitie, pe langa clasicele unitati TCe si Blue dCi, si un ansamblu hibrid.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - sub forma de concept car, primul Bigster din istoria Dacia se apropie incet, dar sigur de momentul in care va pasi pe linia de asamblare.

"La inceputul lui 2025 vom lansa Bigster, o masina de segment C, mai mare decat Duster" - a dezvaluit seful Dacia Romania.

"Evident, pentru a putea sa fim gata pentru asamblarea acestuia in 2025 trebuie sa lucram mult anul viitor; asta e o mare provocare" - a mai declarat Mihai Bordeanu, potrivit publicatiei Economica.net.

Conform surse citate, "Bigster a ajuns deja in Romania, la centrul de design si, mai departe, la centrul tehnic de la Titu".

In prezent, specificatiile versiunii de serie a conceptului prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la inceputul lui 2021, nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Viitorul model ar putea masura insa aproximativ 4.6 metri - fiind astfel disponibil si intr-o varianta cu trei randuri de scaune.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, nu este exclus ca primul Bigster din istorie Dacia sa se vanda si in compania unui ansamblu hibrid - care sa produca undeva in jurul a 140 de cai putere.

Noul autovehicul ar mai trebui sa ofere atat un propulsor Blue dCi - de 1.5 litri, cat si o unitate turbo de 1.332 cmc, pe benzina.

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Sursa: Economica.net

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Bigster Concept
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2023