Dacia Dokker, adica un Lodgy de marfa, va costa 10.000 de Euro

Dacia Dokker, adica un Lodgy de marfa,  va costa 10.000 de Euro
Asa cum Dacia Logan MCV a fost si in versiunea VAN, se pare ca si viitorul Lodgy se va vinde la fel. O varianta speciala de marfa se va numi Dokker si va costa 10.000 de Euro.
Distribuie pe Facebook
Dacia nu sta pe loc o clipa. Nici nu a lansat modelul de familie Lodgy ca, deja, se gandesc la o varianta de marfa. Prin toamna, va fi scoasa pe piata o masina cu aceeasi fata si aceleasi dimensiuni ca Lodgy. "Carausul" se va numi Dokker si va costa circa 10.000 de euro.
Anul 2012, aduce cel putin doua noi modele in gama Dacia. Lodgy, o masina de familie de dimensiuni mari, va fi lansata pe piata in martie, iar prin toamna isi va face aparitia Dokker, varianta utilitara a familistei Lodgy.
Dokker, va pastra toate elementele de design, motorizarile, dar si dimensiunile lui Lodgy, dar in lateral dreapta, usa cu deschidere normala va fi inlocuita cu una care culiseaza.
Asta va face accesul mult mai facil in interiorul masinii, care ofera un spatiu generos de incarcat. Pentru romanii care isi doresc o masina in care sa le incapa catelul, purcelul, sacii cu cartofi, vreun frigider sau aragaz, Dokker va fi o optiune.

Mai ales ca cei de la Dacia vor pastra linia deja consacrata de Logan, adica ieftin si perfect pentru drumurile din Romania, Dokker va face toti banii. La 10.000 de euro, pret de pornire pentru motorizarile pe benzina, nici nu are vreun concurent pe piata.

Distribuie pe Facebook
mai multe