Dacia Dokker, numita 'propunere irezistibila' de presa franceza

Dacia Dokker, numita 'propunere irezistibila' de presa franceza
Presa franceza a catalogat noul model Dacia Dokker "o propunere irezistibila", dupa primul test drive efectuat la uzina Renault din Maroc. Jurnalistii din Hexagon au fost invitati sa testeze capacitatile automobilului, dotat cu portiere spate glisante si disponibil in curand si in varianta utilitara.
Distribuie pe Facebook
La fel ca in cazul modelului Lodgy, Dacia Dokker a primit mai multe bile albe de la francezi decat negre. Evaluatorii au constatat, la capitolul avantajelor, ca pretul este foarte avantajos, portbagajul extrem de incapator si ca suspensia dura controleaza perfect miscarile caroseriei in viraje.

Singurele reprosuri aduse "noului-nascut" Dokker sunt insonorizarea slaba si finisajele precare ale habitacului in partea din spate. Chiar daca Dacia nu a anuntat inca oficial pretul modelului, francezii sustin ca nu va fi mai scump decat deja lansatul Lodgy.

Mai mult, versiunea de baza va avea un pret similar cu varianta cea mai ieftina a monovolumului Lodgy, disponibil in Romania incepand cu 9.500 euro cu TVA. Jurnalistii francezi au concluzionat ca noul Dokker este "o propunere irezistibila".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2012