Dacia Duster Facelift debuteaza in toamna acestui an

Dacia Duster Facelift debuteaza in toamna acestui an
Versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster va fi dezvaluita in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in cursul anului 2010, primul SUV din istoria celor de la Dacia nu doar ca este cel mai de succes model al constructorului de la Mioveni, ci este si cel mai bine vandut automobil al Grupului Renault din prezent, nu mai putin de 155.729 de exemplare fiind livrate in primele cinci luni ale acestui an la nivel global - un plus considerabil comparativ cu cele 139.397 de unitati reusite de Renault Clio IV, respectiv cele 133.116 unitati inregistrate de Renault Megane.

Tocmai de aceea, pentru ca succesul numit Dacia Duster sa continue, primul SUV din istoria constructorului de la Mioveni va fi trecut curand prin primul facelift din cariera sa. Din pacate, informatiile cu privire la versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster lipsesc cu desavarsire la acest moment insa, dupa cum am putut observa si cu ocazia primelor fotografii spion, exteriorul va primi numeroase retusuri, atat la nivelul partii anterioare, cat si la nivelul partii posterioare.

De asemenea, nu vor lipsi cel mai probabil nici modificarile de ordin interior, viitoarea Dacia Duster Facelift fiind asteptata sa fie livrata la pachet impreuna cu o plansa de bord redesenata, care sa gazduiasca si prezenta sistemului de navigatie regasit in oferta ultimelor generatii ale modelelor Logan si Sandero.

In ceea ce priveste gama de motorizari, nu ar fi de mirare ca versiunea imbunatatita a SUV-ului de la Mioveni sa fie disponibila si in compania propulsorului pe benzina 1.2 turbo de 115 cai putere ce echipeaza monovolumul Lodgy. Mai mult de-atat, unitatile actuale vor suferi numeroase modificari, astfel ca noua Dacia Duster Facelift va fi mai eficienta ca oricand.

Distribuie pe Facebook
mai multe