Dacia va renunta peste putin timp la aceasta masina si o va inlocui cu una cum nu a mai vandut niciodata pana acum

Dacia va renunta peste putin timp la aceasta masina si o va inlocui cu una cum nu a mai vandut niciodata pana acum
  • Dacia va renunta peste putin timp la aceasta masina si o va inlocui cu una cum nu a mai vandut niciodata pana acum
  • Asamblarea va debuta, aparent, in toamna anului viitor si se va derula in cadrul fabricii de la Mioveni a companiei romanesti
Distribuie pe Facebook

Asamblarea va debuta, aparent, in toamna anului viitor si se va derula in cadrul fabricii de la Mioveni a companiei romanesti.

Chiar daca a lansat pe piata, in ultima parte a lunii septembrie, o noua generatie a trioului format din Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia continua sa caute diferite solutii pentru reimprospatarea actualei game de produse. Printre masinile aflate zilele acestea in atentia sefilor companiei romanesti de la Mioveni se numara inclusiv monovolumul Lodgy (foto).

Publicatia L'Argus scrie ca respectivul MPV va fi inlocuit, la jumatatea anului viitor, cu un SUV in sapte locuri, lung de aproximativ patru metri si jumatate si construit aparent pe platforma CMF-B a Grupului Renault-Nissan.

Noua masina ar putea imprumuta mai multe dintre elementele tehnice, estetice si chiar tehnologice specifice celei mai recente generatii a trioului format din Logan, Sandero si Sandero Stepway, inclusiv farurile cu LED-uri stilizate sub forma literei Y si asistentul pentru monitoreaza unghiului mort. Sub capota, unitatea turbo de un litru ar putea oferi pana la 120 CP.

Gama de motorizari a produsului care va inlocui monovolumul vandut de Dacia sub denumirea de Lodgy este asteptata sa gazduiasca si un 1.3 TCe, dar si sisteme de propulsie hybrid si mild-hybrid, mai noteaza francezii.

Respectiva masina va intra, aparent, in productia de serie in toamna anului viitor. Asamblarea se va derula in cadrul fabricii de la Mioveni a companiei romanesti, iar primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-urile si pe strazile de pe Batranul Continent cateva luni mai tarziu, cu mentiunea ca lista de preturi ramane, momentan, o mare necunoscuta.

Dacia Logan, Dokker si Lodgy

Dacia Logan, Dokker si Lodgy

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2020