Destul cat sa cumperi un BMW X6 la mana a doua. Cea mai scumpa Dacie care se vinde acum in Romania costa 30.140 de euro!

Destul cat sa cumperi un BMW X6 la mana a doua. Cea mai scumpa Dacie care se vinde acum in Romania costa 30.140 de euro!
  • Destul cat sa cumperi un BMW X6 la mana a doua
  • Cea mai scumpa Dacie care se vinde acum in Romania costa 30.140 de euro!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina, lucreaza impreuna cu o unitate electrica, plus un acumulator litiu-ion de 1.2 kilowati-ora pentru a livra persoanei de la volan - prin intermediul unei cutii multimodale, undeva in jurul a 140 de cai putere. Si - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, 148 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, inca din ultima parte a toamnei lui 2023, cel mai nou Duster din istorie se vinde - zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si, totodata, arome. Printre multiplele optiuni pe care Dacia le pune la dispozitia cumparatorilor din Romania se regaseste - pentru prima data, si o varianta HEV 140.

Acompaniata de o nota de plata de 26.650 de euro, atunci cand este servita alaturi de nivelul de dotare Extreme, respectiva configuratie combina un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.598 de centimetri cubi - pe benzina, cu o unitate electrica, plus un acumulator litiu-ion de 1.2 kilowati-ora. Astfel rezulta, mai mult ori mai putin surprinzator, un total de 140 de cai putere si - de asemenea, 148 de Newton-Metri, valori livrate rotilor de pe puntea fata printr-o cutie multimodala, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de 10.1 secunde, potrivit fisei cu caracteristici tehnice.

Dacia de 30.140 de euroDacia Duster Extreme HEV 140 in nuanta Sandstone si cu jante pe 18 inch, privire de la exterior.

Dacia de 30.140 de euroDacia Duster Extreme HEV 140 in nuanta Sandstone si cu jante pe 18 inch, privire din interior.

Meniul specific noului Duster HEV 140 continua - conform documentului mentionat anterior, cu o viteza de top de 160 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu nu va depasi 5.1 litri la 100 de kilometri. Dupa cate au tinut sa precizeze - oarecum inutil de adaugat, oficialii companiei producatoare.

Daca vine vorba, in schimb, despre echipamentele oferite in standard de versiunea de 26.650 de euro, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 17 inch - confectionate din aliaj, lumini de zi insotite de tehnologia LED, senzori de parcare spate, geamuri cu actionare electrica. Aceeasi aroma Extreme se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, un numar de sase airbaguri, camera video pentru mersul in marsarier, volan multifunctional din piele, instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, multiple sisteme de siguranta activa - precum franare autonoma de urgenta.

Optional, cea mai scumpa Dacia Duster vanduta, la momentul actual, in Romania a pregatit si o vopsea Sandstone - cu pretul de 700 de euro, jante de 18 inch, pe care cumparatorii vor avea de platit suma de 350 de euro, scaune incalzite, cu o valoare de 300 de euro. Printre ingredientele disponibile contra cost se mai regasesc si un pachet Techno Pack, cu frana de parcare asistata electric, Media Nav Live, incarcare telefon prin inductie, de 300 de euro, un pachet Parking Pack - format din detector unghi mort, senzori acustici fata / spate, camera 360, de 500 de euro, un portbagaj rigid de pavilion, de 401 euro, trepte, de 560 de euro, un cort de hayon, de 380 de euro, astfel rezultand un total de 30.140 de euro.

Dacia de 30.140 de euroPortbagaj rigid de pavilion pentru Dacia, negru, de 480 l.

Dacia de 30.140 de euroCort de hayon Dacia, cu 1 dormitor pentru 3 persoane

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2024