Dodge Charger model 2019: imbunatatiri estetice, versiune de 707 cai si componente de la DEMON

  • Dodge Charger primeste imbunatatiri pentru anul viitor
  • Charger SRT Hellcat va avea tot ca si pana acum 707 cai putere
  • Sedanul imprumuta cateva componente de la Challenger SRT Demon
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Dodge au anuntat deja cu ce imbunatatiri va veni sedanul Charger in 2019. Pe langa doua niveluri de echipare noi, versiunea de top Hellcat SRT primeste cateva componente de la cel mai puternic muscle car din istorie.

Productia lui Challenger SRT Demon a ajuns la final iar ultimul exemplar tocmai ce a fost vandut la licitatie impreuna cu ultimul Viper construit vreodata. Un american a platit pe cele doua masini nu mai putin de 1 milion de dolari, toata suma fiind donata de casa de licitatii in scopuri caritabile.

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

Cateva dintre componentele celui mai puternic muscle car din istorie se vor regasi insa pe un alt model din gama Dodge, iar aici ne referim la sedanul Charger. Acesta va primi mai multe imbunatatiri pentru anul viitor, inclusiv doua niveluri noi de echipare (GT si SXT AWD) si nu mai putin de 13 nuante noi de caroserie.

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

Insa in acest articol ne vom concentra doar pe versiunea de top a lui Charger, si anume SRT Hellcat, pentru ca ea este cu adevarat vedeta gamei.

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

Sub capota vom regasi acelasi propulsor V8 supraalimentat de 6.2 litri, care livreaza puntii spate 707 cai putere si 880 Nm cuplu. Insa asa cum spuneam mai sus, Charger SRT Hellcat va beneficia din 2019 de launch control, After-Run Chiller si Torque Reserve. Toate imprumutate de la Challenger SRT Demon.

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

After-Run Chiller-ul este o componenta care continua sa raceasca compresorul mecanic chiar si dupa oprirea motorului, iar functia Torque Reserve gestioneaza fluxul de combustibil si scanteia bujiilor pentru a echilibra turatia si cuplul motorului. In acest fel, inginerii de la Dodge sustin ca se obtine "o rezerva de cuplu disponibila imediat dupa pornirea de pe loc".

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

Totodata, cel mai puternic Charger din gama primeste ceasuri de bord restilizate, o capota finisata in negru (optional), jante Brass Monkey forjate cu diametrul de 20 de inch, o grila noua cu prize de aer incorporate si tapiterie din Alcantara pentru habitaclu.

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

2019 Dodge Charger SRT Hellcat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2019 Dodge Charger SRT Hellcat
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2018