Dupa 7 ani si jumatate au lansat a doua generatie. Cat costa noul EVOQUE pe piata din ROMANIA

Dupa 7 ani si jumatate au lansat a doua generatie. Cat costa noul EVOQUE pe piata din ROMANIA
  • Cat costa noul Range Rover Evoque in Romania
  • Disponibil cu sase motorizari Ingenium
  • Versiunea de baza are motor diesel cu 150 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a publicat lista de preturi, inclusiv cea aferenta pietei din Romania, a noii generatii Range Rover Evoque. Clientii pot opta pentru una dintre cele sase motorizari Ingenium cu patru cilindri.

Sapte ani si jumatate. Atat le-a luat britanicilor de la Land Rover sa lanseze a doua generatie a modelului Range Rover Evoque, dar dupa ce au vazut primele imagini cu SUV-ul, fanii au recunoscut in cor ca a meritat asteptarea.

Range Rover Evoque

Forma generala cu plafonul plonjat pe spate a ramas aceeasi, dar farurile mai inguste, grila si forma stopurilor au fost preluate de la modelul Velar. Totodata, arhitectura D8 a fost pastrata dar vine cu unele imbunatatiri care se reflecta inclusiv in spatiul mai generos de la interior. Pasagerii din spate vor fi cei mai fericiti pentru ca au 20 de milimetri in plus pentru genunchi.

Range Rover Evoque

Printre echipamentele din habitaclu regasim ceasuri digitale de bord, un display generos pentru sistemul multimedia si un alt display care incorporeaza functiile radio-ului si pe cele care tin de climatizare.

Range Rover Evoque

Gama de propulsoare a ramas neschimbata momentan iar in ceea ce priveste transmisia, clientii pot opta fie pentru una automata ZF cu noua trepte, fie pentru una manuala cu sase rapoarte disponibila doar impreuna cu motorizarea diesel de baza unde vine alaturi de o tractiune fata. Tractiunea integrala nu lipseste din oferta noului Evoque.

Range Rover Evoque

Constructorul britanic de automobile a publicat cu putin timp in urma si listele de preturi, inclusiv cea aferenta pietei din Romania. La noi in tara, SUV-ul poate fi comandat cu una dintre cele sase motorizari Ingenium in patru cilindri, trei pe benzina si trei diesel-uri.

Range Rover Evoque

In standard, noul Range Rover Evoque vine, printre altele, cu plafonul vopsit in nuanta caroseriei, faruri automate, stopuri cu LED, oglinzi laterale incalzite, jante de 17 inch, lumina ambientala, sistem de climatizare pe doua zone, tapiterie din stofa, volan imbracat in piele, sistem de infotainment cu display de 10 inch, ceasuri de bord clasice, camera de marsarier, cruise control cu limitator de viteza, franare de urgenta si multe altele.

Range Rover Evoque

Cel mai accesibil Evoque pe care il poti cumpara la noi in tara are motor diesel de 2.0 litri, 150 de cai putere, transmisie automata si tractiune integrala, iar pretul de pornire este de 42.245 de euro cu TVA. Acesta va fi disponibil incepand cu luna martie 2019.

Din iunie 2019, acelasi propulsor va fi disponibil si cu tractiune FWD si transmisie manuala .

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Range Rover Evoque
mai multe