Dupa trei luni de asteptare, noul Opel Mokka X ajunge la vanzare. Pretul de pornire al crossoverului german

Dupa trei luni de asteptare, noul Opel Mokka X ajunge la vanzare. Pretul de pornire al crossoverului german
  • Noul Opel Mokka X porneste in Germania de la 18.990 euro
  • Crossover-ul german ofera la schimb un benzinar de 115 CP
  • Versiunea de top are un pret minimum de 30.010 euro
Distribuie pe Facebook

Trei luni mai tarziu de la debutul sau din cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Opel Mokka X ajunge la vanzare in showroom-urile companiei de pe teritoriul Germaniei.

Versiunea imbunatatita a monovolumului Zafira nu este singura surpriza pregatita de Opel pentru aceasta perioada a anului. Fanii producatorului din Russelsheim se vor putea bucura in cele din urma si de cea mai noua reiteratie a crossover-ului Mokka.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul primaverii, in cadrul Salonului Auto desfasurat la Geneva, modelul cu pricina a ajuns la vanzare in showroom-urile companiei de pe teritoriul Germaniei.

Clientii care isi doresc sa plece acasa la volanului noului Opel Mokka X vor avea de scos din buzunare un minimum de 18.990 euro, crossoverul producatorului din Russelsheim oferind in schimbul acestei sume de bani un benzinar de 1.6 litri si 115 CP.

Unitatea cu pricina lucreaza alaturi de o cutie manuala cu cinci rapoarte si beneficiaza de un sistem Start / Stop pentru reducerea consumului de carburant - care variaza intre 6.6 si 6.7 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste versiunea de top, ei bine... pretul de pornire se situeaza in jurul pragului celor 30.000 de euro, iar meniul include un propulsor turbodiesel de 1.6 litri si 136 de cai putere, livrat la pachet alaturi de transmisie automata si tractiune integrala.

Pe plan tehnologic, noul Opel Mokka X ofera in echiparea standard sau in mod optional faruri LED, sistem de infotainment cu ecran tactil de pana la opt inch, dar si diverse dotari de siguranta pasiva sau activa.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

Opel Mokka X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Mokka X
mai multe