E cea mai frumoasa si desteapta Dacie de pana acum. POZE multe ca sa te convingi cu ochii tai

E cea mai frumoasa si desteapta Dacie de pana acum. POZE multe ca sa te convingi cu ochii tai
  • Dacia publica imagini proaspete cu noul Duster
  • Modelul de la Mioveni costa 12.350 euro in Romania
  • Versiunea de baza ofera un motor de 1.6 si 115 CP
Distribuie pe Facebook

Dacia continua noului Duster cu o galerie foto ampla, ce surprinde absolut fiecare detaliu vizual, tehnic si tehnologic al crossover-ului de la Mioveni.

Dezvaluita in premiera mondiala chiar la inceputul acestei toamne, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster revine astazi in atentia tuturor, multumita unei galerii foto cu peste 200 de imagini oficiale.

Inaintea unui nou tur virtual al design-ului interior, plus exterior, dar si al echipamentelor oferite in standard sau optional de crossover-ul companiei de la Mioveni, tinem sa reamintim o informatie veche de numai cateva ore, si anume ca pretul de vanzare pentru piata din Romania se ridica la 12.350 euro.

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Asa cum anuntam si la inceputul acestei zile, versiunea de baza este pusa in miscare de un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri si puterea maxima de 115 CP, in timp ce echiparea standard include sase airbag-uri, semnatura luminoasa de tip LED, geamuri fata electrice si limitator de viteza.

Lipsa aerului conditionat din randurile anterioare nu este deloc intamplatoare, atat dotarea respectiva, cat si altele - precum proiectoare de ceata ori sistemul radio CD MP3, fiind disponibile contracost in cazul celei mai ieftine variante, la un pret despre care Dacia nu a suflat nici macar o vorba pana in prezent.

Vestea buna este ca, pentru clientii cu dare de mana, generatia cu numarul doi a modelului Duster a pregatit mai multe tehnologii in premiera pentru compania de la Mioveni, care de care mai interesante dupa cum urmeaza sa vezi: avertizare unghi mort, camera multi-view si chiar card acces maini-libere.

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Important de precizat: cele peste 200 de fotografii proaspete ce surprind noua Dacia Duster in toate ipostazele si, totodata, din toate punctele de vedere se regasesc la aceasta adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Dacia Duster - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2017