E cel mai mic motor pe care il poti pune pe un Mercedes. Cat de repede accelereaza propulsorul de 1.3 litri pana la 225 km/h

E cel mai mic motor pe care il poti pune pe un Mercedes. Cat de repede accelereaza propulsorul de 1.3 litri pana la 225 km/h
  • Test de acceleratie cu noul Mercedes A200
  • Modelul german ofera un motor 1.3 litri
  • Valorile maxime se ridica la 163 CP si 250 Nm
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou test desfasurat in compania generatiei cu numarul patru a modelului Mercedes A-Class ne arata versiunea A200 accelerand pana la viteza maxima de 225 de kilometri pe ora.

Anuntat oficial inca de la inceputul lunii februarie, noul Mercedes A-Class este un automobil plin de surprize. Construit in continuare pe o platforma cu tractiune fata, modelul de clasa compacta al nemtilor ofera in premiera o versiune 1.3 turbo.

Dezvoltat impreuna cu specialistii Aliantei Renault-Nissan, benzinarul in cauza dezvolta o putere maxima de 163 CP, in timp ce cuplul motor se ridica la 250 Nm. Potrivit primelor informatii oficiale, sprintul 0-100 km/h dureaza doar 8.2 secunde.

Noul A200 este, de altfel, si subiectul principal al acestui material. Cel mai mic motor pe care il poti pune in prezent pe un model al nemtilor de la Mercedes a fost scos de curand pe strazi, intr-un test de acceleratie care se incheie la 225 km/h.

Revenind la partea cu surprizele, automobilul de clasa compacta din Stuttgart este primul dintre toate reiteratiile care va primi si o varianta Sedan. Este, de asemenea, primul care va fi disponibil la vanzare si intr-o configuratie A35 AMG.

Totodata, noul Mercedes A-Class adopta in premiera o pereche de ecrane color la nivelul panoului de bord. In versiunea de top, fiecare dintre cele doua display-uri, dintre care unul afiseaza instrumentele de bord digitale, masoara 10.25 inch.

Mai multe informatii despre generatia cu numarul patru a modelului german de clasa compacta, a carei premiera publicata a fost marcata in cadrul Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 8 - 18 martie, se regasesc la aceasta adresa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2018