E mult peste ce ofera BMW sau Mercedes. Noua masina de la Audi are trei display-uri in bord si camere video pe post de oglinzi

E mult peste ce ofera BMW sau Mercedes. Noua masina de la Audi are trei display-uri in bord si camere video pe post de oglinzi
  • Audi pregateste debutul primului automobil electric din istorie
  • Noul E-tron foloseste doua motoare cu pana la 408 CP sub capota
  • SUV-ul german adopta camere video in locul oglinzilor retrovizoare
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze chiar inainte de sfarsitul acestui an, versiunea de serie a conceptului Audi E-tron se anunta un adevarat tur de forta. Cel putin din punct de vedere tehnologic.

In mai putin de sase luni, Audi va prezenta in fata lumii intregi primul automobil electric din istoria companiei. Este vorba despre versiunea de serie a conceptului E-tron, dezvaluit in toamna anului 2015.

Potrivit ultimelor informatii, concurentul modelului Jaguar I-Pace va adaposti sub "capota" un sistem de propulsie cu doua motoare si pana la 408 CP. Acestora li se va alatura o baterie cu capacitatea de 95 kWh.

Solutia aleasa ii va permite primului automobil electric din istoria Audi sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde. De cealalta parte, autonomia noului E-tron va fi de 400 km in ciclul WLTP.

Mult mai interesant este insa pachetul tehnologic. Concurentul britanicului Jaguar I-Pace promite o premiera absoluta pentru industrie: va fi primul model de volum echipat cu camere video in loc de... oglinzi.

Totodata, asemeni noilor A6, A7 si A8, versiunea de serie a conceptului Audi E-tron va adopta la nivelul plansei de bord trei display-uri color. Doua dintre acestea vor prelua controlul tuturor comenzilor masinii.

Acum, daca vine vorba despre nota de plata, mult anticipatul automobil electric din Ingolstadt este asteptat in showroom-uri la preturi de aproximativ 80.000 de euro. Similar celui perceput de modelul Jaguar I-Pace.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2018