Este cea mai tare versiune a sportivei de pana acum, dar nu este de ajuns. Fanii sunt tot nemultumiti

  • Toyota a lansat o noua editie speciala pentru modelul 86
  • Aceasta este botezata 86 TRD Special Edition
  • Productia este limitata la 1418 exemplare
Distribuie pe Facebook

Toyota a lansat oficial noua 86 TRD Special Edition, despre care spune ca este un "model de inalta performanta". Printre imbunatatiri regasim amortizoare Sachs, frane Brembo, jante pe 18 si un pachet aerodinamic care poarta semnatura TRD.

La inceputul acestei luni, Toyota a dezvaluit lumii intregi versiunea 86 GR Sport destinata exclusiv pietei din Japonia. Acum, producatorul asiatic a lansat o noua editie speciala pentru sportiva care nu renunta nici in ruptul capului la propulsorul aspirat natural de sub capota.

Toyota 86 TRD Special Edition

Botezata 86 TRD Special Edition, aceasta va fi replicata in numai 1.418 unitati finisate in nuanta exterioara Raven Black. Fiecare dintre acestea va veni cu un pachet aerodinamic si evacuare TRD, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch si o grafica speciala.

Toyota 86 TRD Special Edition

La interior, pasagerii vor gasi un volan in doua culori, scaune sport cu tapiterie in combinatia de nuante rosu-negru, cusaturi, centuri de siguranta si mai multe accente rosii dar si logo-ul TRD brodat in partea dreapta a bordului.

Toyota 86 TRD Special Edition

Trecand la capitolul tehnic, noua Toyota 86 TRD Special Edition propune frane Brembo si amortizoare SACHS, directie mai precisa, stabilitate mai buna si aderenta optima multumita anvelopelor Michelin Pilot Sport 4.

Toyota 86 TRD Special Edition

Din nefericire pentru fanii acestui model, propulsorul ramane neschimbat. Asadar, avem tot un agregat de 2.0 litri boxer, aspirat natural, care livreaza puntii spate 207 cai putere si 212 Nm cuplu. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 7.3 secunde iar viteza maxima este de 216 km/h.

Toyota 86 TRD Special Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota 86 TRD Special Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2018