Este cel mai avansat model din clasa sa. Noul A3 ofera faruri Matrix, display de 12.3 inch si motor de 1 litru

Este cel mai avansat model din clasa sa. Noul A3 ofera faruri Matrix, display de 12.3 inch si motor de 1 litru
  • Audi publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului A3 Facelift
  • Versiunea imbunatatita a compactei germane aduce faruri Matrix si ceasuri digitale
  • Gama de motorizari anunta inclusiv o unitate turbo in trei cilindri, de un litru
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului A3 Facelift. Versiunea imbunatatita a compactei germane aduce faruri Matrix LED, instrumente de bord digitale, dar si o unitate turbo in trei clindri, cu capacitate de 1 litru.

Incepand cu luna mai a acestui an, fanii automobilelor de clasa compacta vor avea la dispozitie o noua optiune. Vorbim, mai exact, despre versiunea imbunatatita a actualului Audi A3, care promite numeroase noutati tehnice si tehnologice.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici modificarile de ordin estetic, majoritatea detaliilor restilizate de designerii germani regasindu-se la nivelul caroseriei si aducand un plus de prospetime.

Revenind la lucrurile cu adevarat importante, noul Audi A3 Facelift aduce in segmentul compact atat farurile Matrix LED, cat si display-ul de 12.3 inch intalnite pe modelele de clasa superioara ale producatorului din Ingolstadt.

Noul Audi A3 FaceliftNoul Audi A3 Facelift

Mai mult de-atat, pentru prima oara in cariera sa, automobilul german este disponibil la vanzare inclusiv in compania unei motorizari turbo in trei cilindri, de un litru si aproximativ 115 cai putere.

Alte unitati de propulsie includ un 1.4 TSI cu tehnologie de dezactivare a doi din cei patru cilindri la datorie si 150 de cai putere, dar si un 2.0 TFSI care promite sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 190 de cai putere.

Pentru cei care prefera motoarele turbodiesel, oferta noului Audi A3 Facelift include se limiteaza la un 1.6 TDI de 110 cai putere, respectiv un 2.0 TDI cu 150 sau 184 cai putere sub capota.

Noul Audi A3 Facelift

La final, versiunea imbunatatita a compactei germane anunta doua optiuni prietenoase cu mediul: un sistem de hibrid de 204 cai putere (A3 e-tron), plus un 1.4 TSI de 110 cai putere capabil sa functioneze si pe gaz (A3 g-tron).

Despre modelul RS3 nu stim inca nimic, oficialii producatorului de automobil din Ingolstadt dezvaluind pentru moment doar motorizarea 2.0 TFSI a variantei S3 dezvolta acum 310 cai putere.

Vanzarile noului Audi A3 Facelift iau startul luna viitoare, clientii avand continuare la dispozitie un hatcback in trei sau cinci portiere, un sedan traditional, dar si un convertible echipat cu acoperis retractabil din material textil.

Noul Audi A3 FaceliftNoul Audi A3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (121) Poze Noul Audi A3 Facelift
mai multe