Este considerat succesorul primului Golf GTI. Are 115 CP si cantareste mai putin de 1.000 kg

Este considerat succesorul primului Golf GTI. Are 115 CP si cantareste mai putin de 1.000 kg
  • Volkswagen a prezentat conceptul unei versiuni GTI a modelului Up
  • Respectivul prototip ascunde sub capota o motorizare turbo de 115 CP
  • Greutatea automobilului german este mai mica de 1.000 kilograme
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a prezentat cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Worthersee Treffen conceptul unei versiuni GTI a modelului Up. Potrivit primelor informatii oficiale, respectivul prototip ofera 115 cai putere la mai putin de 1.000 kilograme.

Volkswagen a raspuns si anul acesta cu DA invitatiei de a participa la Worthersee Treffen, producatorul german de automobile sosind in Austria alaturi de mai multe proiecte speciale.

Un astfel de exemplu il reprezinta conceptul unei versiuni GTI a modelului Up, pe care oficialii companiei din Wolfsburg il vad ca pe un succesor spiritual al primului Golf GTI din lume.

Pentru a-si sustine viziunea, producatorul german de automobile a echipat respectivul prototip cu o motorizare TSI de 115 CP si 200 Nm, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte.

De asemenea, greutatea noului Volkswagen Up GTI Concept a fost pastrata sub pragul celor 1.000 kilograme, au mai anuntat cu satisfactie si bucurie oficialii companiei din Wolfsburg.

Asa se face ca, atunci cand vine vorba de performante, respectivul prototip al producatorului german de automobile are nevoie de aproximativ 8.8 secunde pentru a accelera de 0 la 100 km/h.

Fisa tehnica a noului Volkswagen Up GTI Concept se incheie intr-un final cu o viteza maxima de 197 kilometri pe ora, potrivit informatiilor facute publice de oficialii companiei din Wolfsburg.

In ceea ce priveste meniul estetic, respectivul prototip al producatorului german de automobile se lauda cu spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante din aliaj pe 17 inch.

O suspensie mai joasa cu aproximativ 15 milimetri amplifica doza de sportivitate a noului Volkswagen Up GTI Concept, in timp ce interiorul a primit un volan in trei spite si scaune cu tapiterie tartan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2017