Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata. Cat costa in Romania

Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata. Cat costa in Romania
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata si geamuri cu actionare electrica.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii octombrie, primul automobil cu o caroserie mata din istoria companiei Dacia are, incepand de astazi, si un pret de pornire. 25.400 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului Duster Mat Edition o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde singura versiune de motorizare oferita combina un propulsor turbo de 1.3 litri si circa 150 de cai putere, pe benzina, cu o transmisie automata in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 9.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima limitata la pragul celor 180 de kilometri pe ora.

Aceeasi exclusivista varianta a SUV-ului de la Mioveni se mai poate lauda, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si cu o echipare standard extrem de impresionanta, compusa din lumini de zi cu tehnologie LED, plus jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Din peisaj nu lipsesc, dimpotriva, am putea spune, nici instalatia de climatizare cu reglare automata, geamurile cu actionare electrica, camera Multiview, scaunele cu functie de incalzire, sistemul multimedia cu display central de opt inch, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, airbag-urile cortina, volanul reglabil, regulatorul de viteza, tapiteria specifica SL Extreme, asistentul pentru monitorizarea obiectelor din unghiul mort, cardul de acces maini libere etc.

Dacia Duster Mat Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Duster Mat Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2023