Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.332 de centimetri cubi - pe benzina. Sinonim cu un total de 150 de cai putere si 250 de Newton-Metri - aparent.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni - inca de la jumatatea anului precedent, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului vandut de Dacia sub numele de Duster isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de compania de la Mioveni la dispozitia clientilor se va numara - in perioada imediat urmatoare de timp, si o varianta comercializata sub indicativul Duster Mat Edition, respectiva aroma impresionand, in mod special, prin caroseria finisata intr-o nuanta mata de gri. Si livrata alaturi de un set de jante pe 17 inch - printre altele.

Dacia Duster Mat Edition - Poze reale

Anuntat la mijlocul saptamanii trecute, cu ocazia editiei din 2022 a legendarului Salon Auto International de la Paris, noul model din gama producatorului roman se va mai putea lauda si cu un display tactil de dimensiuni generoase - cu o diagonala de opt inch, dar si cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Din meniu nu lipsesc - dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat oferit presei de specialitate, nici volanul multifunctional cu design in patru spite, camera multi-view sau transmisia cu un numar de sase rapoarte, plus dublu ambreiaj.

Nota de plata a noului Duster Mat Edition nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, Dacia limitandu-se la a dezvalui, ce este drept, ca doar cateva sute de astfel de exemplare vor parasi, in total, linia de asamblare. Fiecare beneficiind de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.332 de centimetri cubi, pe benzina - conceputa pentru a livra un total sinonim cu circa 150 de cai putere si 250 de Newton-Metri. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratie la podea, in doar 9.7 secunde, aparent.

Dacia Duster Mat Edition - Poze reale

Dacia Duster Mat Edition - Poze reale

Dacia Duster Mat Edition - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2022