Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Galerie foto completa

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Galerie foto completa
  • Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie
  • Pe piata din Romania, preturi pornesc de la exact 27.030 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la exact 27.030 de euro - cel putin in cazul versiunii pentru transport persoane, cu usi culisante.

La mai bine de opt luni de la mult anticipatul sau debut public, noul Volkswagen Caddy revine in atentia intregii planete. Si totul dupa ce conducerea companiei producatoare a publicat nenumarate fotografii proaspete cu masina surprinsa de-a lungul timpului camuflata inclusiv in Dacie, daca iti vine sa crezi.

Disponibila la vanzare in diferite versiuni si configuratii, respectiva creatie este asamblata pe celebra platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen si ofera o larga varietate de tehnologii moderne - inclusiv instrumente de bord digitale.

Volkswagen Caddy - Galerie foto

Multumita arhitecturii mentionate anterior, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Volkswagen sub denumirea de Caddy se mai poate lauda, de asemenea, si cu nenumarate sistem de siguranta activa. Printre care si franare autonoma de urgenta sau asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

In functie de versiunea si configuratia finala, masina surprinsa anterior camuflata in Dacie ofera chiar si pilot automat adaptiv, blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, plafon panoramic, tapiterie din piele ecologica s.a.m.d.

Sub capota, noul Volkswagen Caddy isi va intampina clientii alaturi de numeroase motorizari pe benzina si motorina, inclusiv un 2.0 TDI cu 75, 102 sau 122 de cai putere la datorie. Alte optiuni cuprind un 1.5 TSI de 112 CP, un 1.5 TGI de 130 de cai putere, dar si un sistem de propulsie plug-in hybrid (PHEV) eHybrid.

Volkswagen Caddy - Galerie foto

Volkswagen Caddy - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Volkswagen Caddy - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2020