Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cat costa noua generatie

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cat costa noua generatie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Cat costa noua generatie
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri JewelEye cu tehnologie LED si lumini de zi Chicane. Plus insertii de piele sintetica si ceasuri de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ doua luni, prima Integra din ultimii 16 ani are - incepand de azi, si un pret de vanzare. Conceputa special pentru a concura impotriva unor produse precum Hyundai Elantra N, Subaru WRX si, nu in ultimul rand, Volkswagen Jetta GLI, noua generatie a legendarei masini din gama ce poarta semnatura companiei Acura porneste peste Ocean - in SUA, de la 30.800 de dolari.

Acura Integra

Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri pe parcursul saptamanilor viitoare, la inceputul lui iunie, respectiva creatie ia forma unei berline cu alura de fastback si o singura unitate sub capota - un benzinar turbo cu patru cilindri, plus capacitatea de 1.5 litri. Care lucreaza alaturi de o cutie cu variatie continua ori, disponibila exclusiv pe varianta de top, o transmisie manuala cu sase rapoarte pentru a livra rotilor 200 de cai putere.

Noua generatie a legendarei masini vandute de compania Acura sub numele de Integra va mai pune la dispozitia cumparatilor sai si un numar de trei echipari - cu versiunea de baza bucurandu-se de o lista cu dotari standard extrem de bogata. Compusa din faruri JewelEye cu tehnologie LED si lumini de zi Chicane, din jante pe 17 inch, din insertii de piele sintetica, ceasuri de bord digitale, scaune incalzite, opt difuzoare.

Configuratia de top, ce isi va intampina clientii impreuna cu o nota de plata de circa 35.800 de dolari - inainte de a pune la socoteala si costul eventualelor optionale, a tinut sa anunte producatorul japonez, pluseaza cu senzori de parcare, amortizoare adaptive, diferential cu alunecare limitata, un display central cu diagonala de noua inch, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, incarcare wireless a telefonului mobil si asa mai departe.

Acura Integra

Acura Integra

Acura Integra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Acura Integra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2022