Este oficial. Cel mai bun vehicul din istoria Mitsubishi se numeste Eclipse Cross

Este oficial. Cel mai bun vehicul din istoria Mitsubishi se numeste Eclipse Cross
  • Mitsubishi a confirmat numele viitorului SUV compact
  • Acesta a fost denumit Eclipse Cross
  • Va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a confirmat numele viitorului SUV compact. Eclipse Cross este inspirat din conceptul XR-PHEV si urmeaza sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Mitsubishi lucreaza de ceva vreme la un nou SUV compact care sa ii asigure un loc intr-unul dintre cele mai populare segmente de pe Batranul Continent, iar dupa mai multe detalii si imagini teaser, a venit momentul sa ii aflam si numele.

Intr-adevar, zvonurile s-au adeverit, iar noul model al japonezilor va fi cunoscut drept Eclipse Cross. Acesta se va situa in gama intre ASX si Outlander, si va concura direct cu Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan sau Peugeot 3008.

Mitsubishi Eclipse Cross

Design-ul exterior va fi inspirat masiv din conceptul XR-PHEV prezentat pentru prima oara in 2013, si se va distinge prin linii proeminente, un plafon inclinat, un aer sportiv, o grila supradimensionata in partea din fata, faruri cu lumini de zi LED si stopuri interconectate. Cireasa de pe tort o reprezinta culoarea rosie a caroseriei cu un aspect metalizat si luciu profund, realizata exclusiv pentru acest model.

Mitsubishi Eclipse Cross

Gama de motorizari ramane deocamdata intr-un con de umbra, unele voci sustinand ca piata din Statele Unite va primi un propulsor nou-dezvoltat cu 4 cilindri, iar clientii europeni vor putea opta pentru o unitate diesel de 1.6 litri. Mitsubishi pregateste si un propulsor plug-in hybrid, cu emisii scazute, dar care isi va face aparitia ceva mai incolo.

Mitsubishi Eclipse Cross

Chiar daca nu a dovedit inca de ce este capabil, noul SUV compact al japonezilor este considerat "cel mai bun vehicul din istoria brand-ului", si va fi prezentat oficial in 7 martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe