Este oficial! Iata cum arata noua Honda Civic Type-R VTEC TURBO!

Este oficial! Iata cum arata noua Honda Civic Type-R VTEC TURBO!
  • Honda publica primele fotografii oficiale cu noul Civic Type-R
  • Modelul japonez ascunde sub capota un motor 2.0 turbo de 280+ CP
  • Meniul mai include is un kit aerodinamic extrem de avansat
Distribuie pe Facebook

Ziua de 19 noiembrie va ramane intiparita, pentru mult timp de-acum incolo, in mintea tuturor iubitorilor de automobile Honda. Astazi, compania japoneza ne face cunostinta cu cea de-a patra generatie a hot-hatch-ului Civic Type-R si cu prima echipata cu o motorizare supraalimentata.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Tokio din aceasta saptamana, cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type-R este si prima oferita pana acum in compania unei motorizari supraalimentate. Mai exact, rivalul francezului Renault Megane RS ascunde si el sub capota un propulsor turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, numai bun insa pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 280 cai putere.

Noua Honda Civic Type-R

Din pacate, performantele finale nu au fost anuntate momentan, insa compania japoneza este extrem de increzatoare in faptul ca modelul sau va fura recordul de 8:07.97 reusit de hot-hatch-ul din Hexagon la Nurburgring. Iar motivele sunt lesne de inteles: Pe langa motorizarea supraalimentata, cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type-R se poate lauda si cu aerodinamica avansata, caroseria hot-hatch-ului nipon fiind inzestrata cu numeroase prize de aer aditionale, cu flaps-uri integrate in designul aripilor frontale, dar si cu un eleron posterior de dimensiuni mai mult decat generoase.

Noua Honda Civic Type-R

De asemenea, lista cu atractii principale mai include si alte bunatati, precum o suspensie sport care si-a gasit setarea perfecta in Iadul Verde, sistemul de franare inzestrat cu componente marca Brembo, jantele BBS pe 19 inci, dar si sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament. Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca cea mai noua generatie a modelului Honda Civic Type-R sa se bucure si aici de prezenta a numeroase detalii sinonime cu performanta absoluta.

Noua Honda Civic Type-R

Asadar, acestea fiind spuse, care crezi ca sunt sansele noului Honda Civic Type-R de a deveni cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Noua Honda Civic Type-R
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2013