Este oficial: s-a lansat si in Romania! Farurile cu LED si instrumentele de bord digitale sunt standard!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Farurile cu LED si instrumentele de bord digitale sunt standard!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Farurile cu LED si instrumentele de bord digitale sunt standard!
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, printre altele, si climatizarea automata, cu reglare a temperaturii pe doua zone, dar si instalatia audio compusa din zece incinte acustice, plus amplificator de 220 W.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a primaverii anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului comercializat de Volvo sub numele de XC60 a fost lansata de curand, chiar zilele trecute, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la 46.340 de euro, potrivit datelor de pe site-ul local.

In configuratia de baza, respectiva masina mizeaza pe un motor cu patru cilindri in linie, de doi litri si 197 de cai, pe benzina, livrat la pachet alaturi de un sistem mild-hybrid cu 14 CP in dotare, o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune fata completand ulterior fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Volvo XC60 Facelift

Aceeasi mult anticipata varianta cu facelift a modelului cunoscut sub denumirea de Volvo XC60 mai este disponibila, la vanzare, in Romania, si cu un benzinar de doi litri si 250 sau 300 de cai sub capota. Cu ambele optiuni insotite, daca mai trebuia precizat, de un sistem mild-hybrid cu 14 CP si, mai important decat atat, AWD.

Gama de motorizari continua cu un diesel de doi litri si 197 de cai, cu patru cilindri in linie si, din nou, un sistem mild-hybrid cu 14 CP in dotare, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata sau integrala, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Respectiva unitate diesel de doi litri isi intampina potentialii clienti de pe piata auto din Romania si intr-o formula cu 235 de cai pe ambele punti, electrificata, la randul ei, cu un sistem mild-hybrid cu 14 CP. Mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului comercializat de Volvo sub numele de XC60 a mai pregatit si doua PHEV-uri.

Este vorba, mai precis, despre combinatia dintre un propulsor cu patru cilindri in linie, de doi litri si 253 sau 303 cai, pe benzina, si un motor electric cu 88 CP in dotare; o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza, si in cazurile de fata, fisa cu specificatii de ordin tehnic, evident.

Mult anticipata varianta cu facelift a modelului cunoscut sub denumirea de Volvo XC60 se vinde in Romania in cinci niveluri de echipare, pana si configuratia de baza bucurandu-se, in standard, de faruri cu LED si instrumente de bord digitale. Pe langa climatizarea automata si instalatia audio cu zece difuzoare, printre altele.

Volvo XC60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volvo XC60 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2021