Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus tapiterie din piele sintentica.

Disponibila pentru prima oara publicului european, gama comercializata peste Ocean sub numele de Toyota Highlander a fost lansata oficial, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi de vanzare care pornesc de la putin peste 48.000 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, masina cu trei randuri de scaune si sapte locuri ofera jante pe 18 inch, tapiterie din piele sintetica, dar si scaune incalzite, climatizare automata sau display central de 8".

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Camera pentru marsarier, blocurile optice cu tehnologie LED, incarcarea wireless a telefonului mobil si mai multe sisteme de siguranta activa, precum Adaptive Cruise Control sau Intersection Turn Assist on Pre-Collision sunt, de asemenea, standard. Totodata, nu costa nimic in plus nici instalatia audio cu sase difuzoare.

Oferita pentru prima data in Europa, noua Toyota Highlander este disponibila spre comercializare intr-o singura varianta de motorizare, versiunea in cauza mizand pe un tren de rulare hybrid.

Respectiva masina isi va intampina clientii, intr-o alta ordine de idei, alaturi de un propulsor aspirat de 2.5 litri, pe benzina, care lucreaza impreuna cu doua motoare electrice pentru a livra rotilor de pe ambele punti pana la 248 de cai putere. Printr-o cutie automata cu variatie continua, conform companiei producatoare.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura aproximativ 8.3 secunde, aceeasi fisa cu specificatii tehnice cuprinzand inclusiv un consum de 6.6 litri la 100 de kilometri.

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Toyota Highlander
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2021