Vine pentru prima oara in Europa. Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor

Vine pentru prima oara in Europa. Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
  • Vine pentru prima oara in Europa
  • Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor aspirat de 2.5 litri si pana la 248 de cai putere.

Cel mai mare SUV din gama Toyota se lanseaza, pentru prima oara, si pe piata din Europa. Ajunsa, intre timp, la generatia cu numarul patru, masina cunoscuta peste Ocean sub numele de Highlander masoara aproape cinci metri in lungime si ofera trei randuri de scaune, plus un spatiu de incarcare cuprins intre 332 si 1.909 litri.

Disponibila exclusiv in compania unui sistem de propulsie hybrid, care combina un motor de 2.5 litri, pe benzina, cu doua unitati electrice, aceasta vine cu pana la 248 de cai putere pe ambele punti.

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Astfel, cel mai mai mare SUV din gama Toyota promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.3 secunde, fisa cu specificatii tehnice caracteristica masinii comercializate sub denumirea de Highlander continuand cu o viteza de top de 180 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant: 6.6 litri la 100 de kilometri.

Lista cu echipamente standard cuprinde, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, inclusiv faruri cu LED, climatizare automata, jante din aliaj pe 18 inch si incalzire pentru scaunele fata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua decenii si ajuns, intre timp, la generatia cu numarul patru, cel mai mare SUV din gama Toyota se vinde pe piata din Germania la preturi incepand de la 53.250 de euro. Masina cunoscuta peste Ocean sub numele de Highlander va ajunge ulterior si pe piata din Romania.

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Toyota Highlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Toyota Highlander
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2021