Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo cu 245 CP sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo cu 245 CP sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina are motor turbo cu 245 CP sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard mai cuprinde, in plus, si faruri Full-LED, jante pe 19 inch si chiar instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, cu ocazia editiei din 2018 a Salonului de la Paris, cea dintai generatie a gamei Tarraco se vinde in prezent, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor de masina cu pana la trei randuri de scaune si sapte locuri de la SEAT se numara, mai nou, si o varianta 2.0 TSI cu 245 de cai si 370 NM pe ambele punti.

Disponibila exclusiv pe nivelul FR, respectiva motorizare este oferita, in standard, si alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj, astfel ca sprintul pana la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.2 secunde.

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

Aceeasi versiune comercializata sub denumirea de SEAT Tarraco FR 2.0 TSI DSG7 4DRIVE, la preturi de vanzare incepand de la 40.210 euro, cel putin daca vine vorba despre piata din Romania, mai are de anuntat si o viteza maxima de 228 km/h. Cat despre valoarea din dreptul consumului mediu de carburant, varianta in cauza ar trebui sa poata parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu aproximativ 7.6 litri benzina.

Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu dotarea standard extrem de bogata, care include si faruri Full-LED, jante pe 19 inch, climatizare automata, instrumente de bord digitale, plus navigatie cu display de 23.3 centimetri.

Totodata, aceeasi versiune 2.0 TSI cu 245 de cai si 370 NM pe ambele punti a celei dintai generatii a gamei Tarraco mai ofera, fara costuri suplimentare, si tapiterie realizata partial din alcantara ori senzori de parcare, printre altele. In mod optional, varianta respectiva a masinii cu pana la trei randuri de scaune si sapte locuri de la SEAT a pregatit suspensie adaptiva DCC, trapa panoramica, difuzoare BeatsAudio etc.

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

SEAT Tarraco - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze SEAT Tarraco - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2021