Noua masina de la SEAT e construita exact la Volkswagen acasa, in fabrica Volkswagen din Wolfsburg

Noua masina de la SEAT e construita exact la Volkswagen acasa, in fabrica Volkswagen din Wolfsburg
  • Noul Tarraco este construit la fabrica Volkswagen din Wolfsburg
  • Automobilul spaniol ofera un interior cu trei randuri de scaune
  • Cel mai mare SUV din istoria SEAT are motoare cu pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in ultimele doua decenii, fabrica Volkswagen din Wolfsburg se ocupa de asamblarea unui alt model decat... Volkswagen.

La mai putin de o saptamana si jumatate de la anuntul potrivit caruia asambarea noului Audi A1 se va derula... la uzina SEAT din Martorell, oficialii producatorului spaniol de automobile au dezvaluit ca proaspat lansatul Tarraco - cel mai mare SUV din istoria companiei, va fi construit la fabrica Volkswagen din Wolfsburg.

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Este pentru prima oara in ultimele doua decenii cand aceasta se ocupa de producerea unui alt model decat Volkswagen, experientele anterioare incluzand Audi 50 (intre anii 1974 si 1978), Audi 80 (intre anii 1994 si 1998), Audi 100 (intre anii 1993 si 1997) si, nu in ultimul rand SEAT Arosa (intre anii 1996 si 1998).

Revenind la noul SEAT Tarraco, cel mai mare SUV din istoria companiei spaniole producatoare de automobile a debutat cu ocazia salonului de la Paris din perioada 4 - 14 octombrie si vine cu un interior capabil sa gazduiasca pana la sapte persoane, plus o gama de motoare ce dezvolta puteri maxime chiar si de 190 CP.

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Construit pe deja celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen, modelul in cauza impresioneaza inclusiv prin pachetul tehnologic oferit, care cuprinde si cutia automata cu dublu ambreiaj DSG, sistemul de tractiune integrala 4Drive, dar si faruri Full-LED, suspensie adaptiva ori display central cu control prin gesturi.

Alte SEAT-uri pe care compania spaniola producatoare de automobile le construiste in afara granitelor sunt modelele Ateca si Toledo - in Republica Ceha, modele carora li se alatura Alhambra - in Portugalia, respectiv Mii - in Slovacia.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Seat Tarraco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2018