Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 13.114 euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 13.114 euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina costa numai 13.114 euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu LED. Plus aer conditionat manual.

Segmentul destinat cumparatorilor de automobile cu buget redus s-a imbogatit, de curand, cu o noua optiune, compania Hyundai anuntand - zilele acestea, lansarea in Romania a celei mai recente iteratii a modelului i10. Oferit la preturi incepand de la doar 13.114 euro, respectivul autoturism asiatic - de 3.670 de milimetri lungime, isi intampina clientii, in varianta de baza, alaturi de un propulsor cu trei cilindri in linie si o capacitate de 998 de centimetri cubi litri, aspirat natural.

Hyundai i10 FaceliftHyundai i10 Facelift

Acompaniata de o transmisie manuala cu cinci rapoarte, motorizarea cu pricina, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 67 de cai putere si 96 Nm - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 14.6 secunde. Fisa cu specificatii tehnice a versiunii mentionate anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza de top de 156 km/h - la care se adauga un consum mediu de 4.8 - 5.3 litri la 100 de kilometri.

Cat despre lista cu dotari standard, cel mai accesibil Hyundai i10 se va putea lauda - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la inceputul acestui material, cu lumini de zi cu tehnologie LED, plus aer conditionat cu reglare manuala. Oferta caracteristica produsului asiatic cuprinde inclusiv sase airbag-uri, volan si schimbator imbracate in piele, bancheta rabatabila fractionat, cruise control, limitator de viteza, asistenta pentru mentinerea benzii de rulare sau franare autonoma de urgenta.

Doua variante de motorizare si doua versiuni de echipare

In Romania, cea mai noua iteratie a familiei i10 se vinde in doua variante diferite de motorizare - alternativa la propulsorul I3 de 1.0 litri adus anterior in discutie luand, dupa cum anunta oficialii Hyundai, forma unui benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.197 de centimetri cubi, aspirat natural. Acompaniat la randul lui - in standard, de o transmisie manuala in cinci rapoarte, acesta livreaza persoanei de la volan aproximativ 84 de cai putere si 117 Nm.

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in 12.3 secunde, cu fisa tehnica a respectivei versiuni continuand cu o viteza de top de 171 km/h, la care se adauga un consum mediu de 5.1 - 5.8 litri la 100 de kilometri. Daca vine - in schimb vorba, despre nivelurile de echipare oferite, clientii vor avea de ales intre o savoare Comfort si o aroma Highway, optiunea din urma plusand cu jante din aliaj, scaune & volan cu functie de incalzire, climatizare cu reglare automata.

Hyundai i10 Facelift

Hyundai i10 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Hyundai i10 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2023