Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 16.969 de euro. In plus, farurile cu LED si climatizarea automata sunt oferite in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa numai 16.969 de euro. In plus, farurile cu LED si climatizarea automata sunt oferite in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina costa numai 16.969 de euro.
  • In plus, farurile cu LED si climatizarea automata sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua display-uri color - de sapte inch fiecare: unul pentru ceasurile de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

Anuntat cu mare fast si tam-tam acum mai bine de patru luni - inca de la inceputul verii lui 2023, cel mai recent Mitsubishi Colt din istorie a fost lansat de curand, chiar saptamana aceasta, si pe piata din Romania. La preturi de vanzare care pornesc de la 18.754 de euro, cu mentiunea ca primii cumparatori se vor bucura de o reducere de 1.785 de euro - de unde si suma de doar 16.969 de euro pomenita anterior.

In versiunea de baza, un motor aspirat cu trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi, pe benzina, dezvolta undeva in jurul a 65 de cai putere si 95 de Newton-Metri - astfel ca sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 17.1 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de 160 de kilometri pe ora, dupa cate se mai precizeaza in cadrul fisei cu specificatii tehnice.

Mitsubishi Colt

Reteta caracteristica celui mai accesibil Mitsubishi Colt vandut in Romania continua cu un consum mediu de carburant de aproximativ 5.2 litri la 100 de kilometri - care echivaleaza cu emisii de dioxid de carbon de 118 grame pe kilometru. Cumparatorii avand sa experimenteze si o dotare standard deloc neglijabila - compusa din faruri cu tehnologie LED, camera pentru marsarier, senzori de parcare fata si spate...

... un numar de sase airbag-uri, doua display-uri color, de sapte inch fiecare - unul pentru ceasurile de bord, altul pentru sistemul de infotainment, incarcare wireless a telefonului mobil, geamuri actionate electric, cu functie One Touch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, cruise control, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, franare autonoma de urgenta, recunoastere indicatoare rutiere. Tot ce e necesar - pe scurt.

Cea de-a saptea generatie a familiei Mitsubishi Colt se vinde, pe piata din Romania, in trei variante de motorizare, printre care si un propulsor turbo in trei cilindri, cu o capacitate de 999 de centimetri cubi - pe benzina. Configuratie sinonima cu 90 de cai putere si 160 de Newton-Metri, de unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 12.2 secunde - arata brosura oficiala.

Acelasi document mai indica si o viteza de top de 180 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant e de 5.2 litri la 100 de kilometri - astfel explicandu-se si emisiile de dioxid de carbon de 118 grame pe kilometru. Un ansamblu hybrid, cu o unitate aspirata in patru cilindri - de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina, plus un motor electric si o baterie litiu-ion cu capacitate de 1.2 kWh in echipare, pune capat listei cu optiuni.

Mitsubishi Colt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mitsubishi Colt
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2023