Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte, lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus scaune fata incalzite.

Intrata, de curand, in productia de serie, cea mai recenta generatie a gamei C-Class are, de astazi, si un pret de pornire. Pe piata din Romania, alternativa marcii Mercedes la BMW Seria 3 si Audi A4 pleaca de la 43.540 de euro daca vine vorba despre varianta sedan, break-ul fiind cu peste 4.000 de euro mai scump.

Comercializata sub indicativul 180, versiunea de baza a noii masini de lux a pregatit un benzinar turbo de 1.5 litri cu tehnologie MHEV.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

O cutie automata este oferita in standard indiferent de motorizarea pentru care s-a optat, fisa tehnica specifica celui mai accesibil Mercedes C-Class al generatiei W206 cuprinzand inclusiv o putere maxima de pana la 190 CP. Sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 8.6 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre consumul de carburant, varianta de baza a noii masini de lux anunta o medie de 6.3 litri la 100 km.

Cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de C-Class a mai pregatit alte doua versiuni pe benzina: 200 si 300, puse in miscare de un motor turbo de 1.5 / 2.0 litri, cu tehnologie MHEV si pana la 224, respectiv 278 CP. Pe rotile spate sau ambele punti, daca se opteaza pentru sistemul 4Matic.

Lista cu motorizari se incheie cu variantele 220d si 300d, cu un motor diesel de doi litri cu tehnologie MHEV si pana la 220, respectiv 285 CP.

Echiparea standard cuprinde, chiar si in cazul celui mai accesibil Mercedes C-Class al generatiei W206, inclusiv faruri cu LED, plus scaune fata incalzite. Totodata, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si climatizarea cu reglare automata, camera pentru marsarier, jantele din aliaj, sistemul MBUX Navigation Premium etc.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Mercedes-Benz C-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021