Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata din piele sintetica - cu multiple insertii de stofa.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani, la inceputul lunii trecute, noul Mercedes GLC X254 a fost lansat de curand - pe parcursul zilelor precedente, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 56.580 de euro.

Comercializata sub indicativul 200 4Matic, versiunea de baza se bucura de serviciile unui propulsor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri. Proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 204 CP - aparent.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Acestuia i se alatura un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, care condimenteaza fisa cu specificatii de ordin tehnic cu alti 23 CP. Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 7.8 secunde.

Daca vine vorba - in schimb, despre lista cu dotari standard, varianta mentionata si anterior, in randurile de mai sus, dispune de faruri cu LED. Plus jante pe 18 inch, o tapiterie din stofa si piele sintetica, un display central urias etc.

Noul Mercedes GLC X254 se mai vinde - la momentul actual, pe piata din Romania, atat intr-o varianta 220 d 4Matic, cat si intr-o savoare 300 4Matic. Ambele mizeaza pe o motorizare in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri si tehnologie MHEV.

In functie de aroma aleasa, puterea maxima livrata rotilor de pe ambele punti urca pana la 220, respectiv 281 CP. Suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in 8.0 sau numai 6.2 secunde.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (110) Poze Mercedes GLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022