Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

In plus, echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si incalzire pentru scaunele fata.

Anuntata in urma cu mai bine de cinci luni si jumatate, in prima parte a verii anului 2020, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Volkswagen Tiguan a pregatit nenumarate surprize potentialilor sai clienti. Printre cele mai importante noutati ale masinii germane de clase compacta si-a facut loc, in premiera absoluta, si o varianta de performanta comercializata in compania literei R, evident.

Dotata cu o motorizare turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri, gandita sa livreze ambelor punti undeva in jurul a 320 de cai putere si 420 de Nm, aceasta are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora, conform oficialilor companiei producatoare.

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Seria vestilor bune continua, cel putin la nivel tehnic, cu viteza maxima limitata la 250 de km/h, in timp ce lista atractiilor de ordin estetic debuteaza cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de praguri laterale proeminente si evacuare cvadrupla. Plus volan multifunctional cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune.

Oferita, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 52.600 de euro, aceeasi varianta de performanta R a noii versiuni Volkswagen Tiguan Facelift se mai poate lauda si cu o echipare standard extrem de generoasa, dupa cum era, de altfel, si de asteptat.

Noua masina germana cu 320 de cai putere pe ambele punti se bucura, mai precis, de jante de 20 de inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord digitale, dar si iluminare ambientala in 30 de culori. Pachetul in cauza mai cuprinde, totodata, si faruri inteligente, cu matrice de LED-uri, cutie DSG in sapte rapoarte, cu padele pentru schimbarea vitezelor, si suspensie adaptiva DCC.

Respectiva reteta continua cu scaune fata incalzite, plus nenumarate sisteme de siguranta activa de ultima ora si poate fi condimentata optional, contracost, cu vopsea metalizata, afisaj pe parbriz, evacuare sport de la Akrapovic si chiar o trapa panoramica, printre altele.

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volkswagen Tiguan R
mai multe