Este pentru prima data cand Maserati lanseaza un astfel de model. Are un motor V8 de FERRARI

Este pentru prima data cand Maserati lanseaza un astfel de model. Are un motor V8 de FERRARI
  • Maserati lanseaza noul Levante GTS
  • Unitatea V8 este imprumutata de la Ferrari
  • Atinge 100 de km/h in 4.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile lanseaza, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, o noua versiune de performanta pentru SUV-ul Levante. Sub capota vom regai acelasi propulsor V8 imprumutata de la Ferrari ca si in cazul lui Levante Trofeo.

Festivalul Vitezei de la Goodwood este unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an si un bun prilej pentru constructorii auto sa-si prezinte cele mai noi modele, concepte si asa mai departe.

Maserati Levante GTS

Maserati a decis ca la editia din 2018 sa lanseze o noua versiune pentru SUV-ul Levante, care spera oficialii sa revitalizeze putin vanzarile in scadere, insa inainte ca masina sa debuteze in "carne si oase", italienii au publicat primele imagini si informatii despre aceasta.

Maserati Levante GTS

Versiunea de performanta poarta numele de Levante GTS si propune inainte de toate cateva elemente sportive de design, mai ales in partea frontala si dorsala. In standard, noul SUV al italienilor vine, printre altele, cu tapiterie din piele Full Premium, sistem audio Harman Kardon cu 14 incinte sau sistemul Integrated Vehicle Control, care permite o stabilitate mai buna.

Maserati Levante GTS

Optional, clientii pot opta pentru blocurile optice LED Matrix adaptive sau pentru o tapiterie din piele Pieno Fiore.

Sub capota noului Maserati Levante GTS regasim acelasi propulsor V8 de 3.8 litri imprumutat de la Ferrari, disponibil si pe Levante Trofeo sau Quattroporte GTS. In cazul celui mai recent model al italienilor, unitatea dezvolta 550 de cai putere si 730 Nm cuplu intre 2.500 si 5.000 de rotatii pe minut.

Maserati Levante GTS

In aceasta configuratie, SUV-ul atinge 100 de km/h in 4.2 secunde iar acul vitezometrului poate urca pana la 292 de km/h.

Maserati Levante GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Maserati Levante GTS
mai multe