Este pentru prima data cand SKODA lanseaza aceasta masina. Are un motor biturbo si peste 240 de cai

Este pentru prima data cand SKODA lanseaza aceasta masina. Are un motor biturbo si peste 240 de cai
  • Este primul teaser care anunta noul Kodiaq RS
  • SUV-ul este testat momentan pe celebrul circuit Nurburgring
  • Ar putea debuta cu ocazia Salonului Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a postat pe pagina sa oficiala de Facebook o imagine teaser care anunta viitorul, si primul dealtfel, SUV de performanta din istoria sa. Acesta ar putea debuta cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Skoda a intrat in segmentul si asa aglomerat al SUV-urilor in 2016. Modelul Kodiaq, primul de acest tip din istoria cehilor, a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva iar un an mai tarziu a fost urmat de Karoq. Ambele au fost testate si de noi, iar daca vrei sa-ti improspatezi memoria da click aici sau aici.

Teaser Skoda Kodiaq RS

Tot in 2017, Skoda dadea de inteles ca se gandeste la o versiune de performanta RS pentru Kodiaq, insa brand-ul din Mlada Boleslav nu a publicat nimic concret, pana acum. In urma cu cateva momente, Skoda a postat pe contul sau oficial de Facebook o imagine teaser, surprinsa pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

Teaser Skoda Kodiaq RS

Se poate observa ca este vorba de Kodiaq, dupa semnatura blocurilor de lumini frontale si dupa garda la sol putin mai inalta decat a lui Karoq. Avand in vedere si locul unde se afla, putem spune cu certitudine ca avem in fata noul Kodiaq RS.

Teaser Skoda Kodiaq RS

Informatiile despre primul SUV de performanta din istoria Skoda sunt deocamdata foarte putine, insa cele mai multe voci sustin ca sub capota acestuia vom regasi un propulsor diesel de 2.0 litri TDI biturbo, care in prezent poate fi intalnit si in gama lui Volkswagen Passat.

Teaser Skoda Kodiaq RS

In cazul sedanului, acesta dezvolta 240 de cai putere la 4.000 de rotatii pe minut si 500 Nm cuplu incepand cu 1.750 de rotatii pe minut. Acum ramane de vazut daca cehii vor pastra aceleasi performante sau vor incerca sa stoarca ceva mai multa putere din agregatul cu patru cilindri in linie.

Teaser Skoda Kodiaq RS

Deasemenea, noul Kodiaq RS va putea fi comandat numai alaturi de o transmisie automata DSG cu dublu-ambreiaj si cu un sistem de tractiune integrala.

Teaser Skoda Kodiaq RS

Cel mai probabil, noul membru al familiei RS va fi prezentat in premiera undeva in luna septembrie, pentru ca in octombrie sa debuteze in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

ACTUALIZARE STIRE: Skoda a publicat intre timp mai multe imagini oficiale si un clip video cu noul KODIAQ RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Teaser Skoda Kodiaq RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2018